Hallå!
 
Som de flesta utav er säkert redan vet, vann jag en miljon på bingolotto förra veckan. Helt sjukt! Jag fick bingo (vann en ny lott), ringde in och kom fram!!! Skaplig jävla chock jag fick när det började tuta i luren, istället för den vanliga automatiska repliken.
Så ja, jag har inte direkt kunnat koncentrera mig så mycket på något på ungefär en vecka, jag har levt på automatik kan man säga. Många har hört av sig och grattat mig och så fort jag åker och handlar eller något möter jag någon som börjar småprata lite. Det har varit väldigt kul, men också energikrävande. 
Om ca två veckor ska de som håller i programmet komma och spela in när jag berättar om vad som hände och så, och det kommer att vara med i ett avsnitt av bingolotto lite senare. 
 
Mmh, hur som helst. Deffen har gått bra och dåligt. Förra måndagen var jag som sagt nere på 62,9 kg. Jag har vägt mig i princip varje morgon sedan dess, och tyvärr har jag legat kring 63 - 63,5 kg, trots att jag fortsatt med en diet med rejält energiunderskott. Ibland börjar jag fundera över om min kropp verkligen funkar som den ska. MEN - jag ska ha tålamod.
Jag gjorde dessutom ett misstag som knappast förbättrade saken. Jag hade ett litet miljonfirande i lördags med smörgåstårta och grejer, då åt jag givetvis utav det. På rimlig nivå kanske, men ändå. Igår kände jag mig till en början proppmätt och full i magen, men senare kom ett brutalt sug som gjorde att gårdagen heller inte blev särskilt bra. Skit. Det är därför man ska hålla sig till kontinutet, ungefär samma varje dag - för att inte rubba hormonerna och därmed skapa sug. Jag hade inte varit sugen på hela veckan innan, men dagen efter att jag ätit onyttigt kommer det. Tråkigt. Nu ska jag köra strikt. Jag vill, kan, ska! Det verkar inte hända så mycket på min kropp när jag t.ex. har en fridag i veckan eller så.
Jag har ju trots allt "deffat" länge nu, utan några vidare resultat. Det är väldigt trist och måste åtgärdas.
 
Träningen hann jag i alla fall med förra veckan. Annars tycker jag att mitt liv varit stressigt på senaste tiden. Nu har jag sagt ifrån om jobb den här veckan för att kunna fokusera på plugget.
 
Den här veckan ska jag köra hårt! Fan! Nu vill jag se en sån där siffra igen!!! Nästa måndag måste jag vara under 62,9. Jag ska göra allt för att lyckas med det i alla fall!
 
See ya!